.


Facebook Photostream

facebook-icon

Welcome to Qhaus!

reinoQhaus er ledende produsent i fabrikkproduserte treelementer. Bedriften, som ble etablert i 2004 i Estland, kan vise frem hundrevis av suksessfulle prosjekter i Nord-Europa. Produksjonen fø lger høyeste kravene (ISO og ETA sertifikater)

Vå r viktigste markedet er Norge. I tett samarbeid med norske eiendomsutviklere og profesjonelle har vi utarbeidet et enestående produkt som fø lger strenge kravene fra SINTEF og TEK10.

Vi bruker dobbel lafte-system i produksjon av hus. Husene har eneståenede resultater fra energi og lydtester og omhu, kvalitet og fokus pa detaljer gjø r at vi kan tilby produktet egnet for bruk i passivhus.

Vi eksporterer nesten 100% av produksjonen og det er grunnen til at arbeidsspråket vårt er engelsk. Vi beklager hvis hjemmesiden ikke finnes i ditt språk, men vi håper at med hjelp av vår salgsansvarlig finner du svaret til det du lete fra hjemmesiden.

Spør oss gjerne om pris!

iso9001-14001

eota

CPHD

10 years ago we made our commitment to deliver a superior Product. Today we celebrate our success as our Product is one of the best on the Market.

says Reino, CEO&Board Member at Qhaus